Ciastka z kremem
Opublikowano w

Na międzynarodowych targach branży hotelarskiej

Uczniowie Szkoły Branżowej odwiedzili Międzynarodowe Targi World Hotel i Euro Gastro, gdzie mogli zapoznać się z najnowszymi trendami w hotelarstwie i gastronomii.
Opublikowano: 12.03.2025
Ciastka z kremem

Uczniowie Szkoły Branżowej odwiedzili Międzynarodowe Targi World Hotel i Euro Gastro, gdzie mogli zapoznać się z najnowszymi trendami w hotelarstwie i gastronomii.

Uczniowie klas 2a, 3b i 3f mieli okazję obserwowania nowoczesnych urządzeń i technologii w hotelarstwie i gastronomii, np. inteligentnych systemów zarządzania, pieców konwekcyjnych, ekspresów do kawy.  Zapoznawali się z nowymi trendami kulinarnymi: produktami napojami, deserami.

Udział w targach branżowych jest od lat ważnym elementem kształcenia naszych uczniów. Poszerza to ich wiedzę i umiejętności, przygotowuje do przyszłej pracy zawodowej oraz umożliwia nawiązanie kontaktów z potencjalnymi pracodawcami i zdobycie informacji o zatrudnieniu.

Uczniowie na targach hotelarskich